Gevelreiniging Deventer

Kijkt u al langere tijd tegen een vervuilde gevel aan? Van Heemskerk is dé specialist in gevelreiniging voor de regio Deventer. Wij helpen bedrijven met het reinigen en renoveren van metalen daken, gevels en kozijnen. Met onze jarenlange ervaring in gevelreiniging hebben wij ons ontwikkeld tot een expert in het verwijderen van vervuiling door weersinvloeden, roest, graffiti, betonspetters, cementresten, lijmresten, etc. Kortom, Van Heemskerk uit regio Deventer is uw partner in het reinigen en renoveren van gevels en complete bedrijfspanden.

Gevel reinigen of renoveren?

Wij adviseren u graag over de beste oplossing. In veel gevallen is reinigen een goede oplossing om de beplating of panelen aan de buitenkant weer in originele staat en kleur terug te brengen. Maar het kan ook zijn dat de uitstraling van het pand niet meer aansluit bij uw bedrijf. Of dat er dusdanig schade is ontstaan dat renovatie een betere oplossing is. Bij Van Heemskerk kunt u terecht voor zowel reiniging als renovatie van uw gevel. In beide gevallen hebben wij de expertise en kennis is huis en denken we graag met u mee!

Van Heemskerk; dé specialist in gevelreiniging Deventer

  • Meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, in binnen- en buitenland.

  • Reparaties door middel van spot-repair; daarom hoeft uw paneel in veel gevallen niet vervangen te worden.

  • Altijd een oplossing voor uw schade! Als de schade niet gerepareerd kan worden, dan kunnen wij het paneel ook vervangen.

  • Kennis van alle type panelen, profielen en coatings.

  • De bekende fabrikanten en leveranciers van panelen zullen ons bij u aanbevelen.

  • Voortdurend bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen en nieuwe technolgieën.

  • We beschikken over een eigen laboratorium om deze technieken steeds verder te ontwikkelen.

Wat houdt gevelreiniging in?

Een professionele manier van gevelreiniging houdt in dat de gevel na reiniging weer helemaal ontdaan is van vervuiling. Mocht er na reiniging toch kleurverschil ontstaan, dan kunt u ervoor kiezen om uw pand opnieuw te laten coaten, waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige lakken en coatings. Ook eventuele schades kunnen door onze "panelendokters" worden hersteld, zodat u na het reinigen, overspuiten en herstellen, weer een bedrijfspand heeft wat helemaal is teruggebracht in originele staat!

Voordelen van gevelreiniging Deventer

Ten opzichte van gevelrenovatie is gevelreiniging een stuk goedkoper. Wij adviseren om uw pand jaarlijks te laten reinigen ter bescherming van uw beplating of panelen en ter voorkoming van hoge onderhoudskosten in de toekomst. Met het tijdig reinigen van de gevel wordt de levensduur van uw metalen dak of gevel dus aanzienlijk verlengd.

Daarnaast is een schone en representatieve gevel het visitekaartje van uw bedrijf!

Welke soorten gevelreiniging zijn er?

Als specialist in het reinigen van gevels en daken hebben wij vrijwel alle vormen van verontreiniging wel eens voorbij zien komen. De meest voorkomende zijn: vervuiling door weersinvloeden, cementresten, betonspetters, graffiti, groene aanslag, roest, lijm- of purresten, etc.

Iedere verontreiniging vraagt om een eigen specifieke en professionele aanpak, zodat het reinigen van de gevel niet leidt tot extra schade aan de onderliggende lak of coating. Daarom is ons advies om het reinigen van uw gevel over te laten aan een expert!

Graffiti verwijderen in Deventer

Baldadigheid of niet, graffiti op uw bedrijfspand is erg vervelend. Het komt de uitstraling van het bedrijfspand niet ten goede en kan ook schade veroorzaken aan de gevel. Zeker wanneer de graffiti gespoten is op voorgelakt staal. De graffiti bijt zich vast in de ondergrond en is daarom moeilijk te verwijderen.

Daarbij komt dat de ondergrond vaak beschadigd raakt bij het schoonmaken door het gebruik van agressieve middelen of straaltechnieken. Daarom raden wij aan graffiti te laten verwijderen door een specialist. De professionals van Van Heemskerk verwijderen de graffiti van uw gevel en herstellen de laklaag indien nodig in dezelfde kleur, zodat uw gevel weer teruggebracht wordt in originele staat!

Offerte aanvragen?

Vraag snel uw offerte aan bij Van Heemskerk voor het juiste aanbod en de beste oplossing!


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media