Gevelreiniging Enschede

Van Heemskerk is als specialist in gevelreiniging en -renovatie al jaren actief in regio Enschede. Naast het reinigen van gevels kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen en schoonmaken van uw complete bedrijfspand. Denk hierbij aan groene aanslag op beton, reinigen van cementresten en betonspetters op sandwichpanelen, schoonmaken van cleanrooms en koelcellen, het verwijderen van graffiti, lijmresten en roest, etc. Kortom, Van Heemskerk dé specialist op het gebied van gevelreiniging in regio Enschede.

Een goed verzorgde gevel is hét visitekaartje van uw bedrijf. Het geeft meteen goede indruk bij (potentiële) klanten. Daarnaast is gevelreiniging belangrijk voor de levensduur van onder andere beplating en panelen. Goed onderhoud voorkomt hoge kosten aan uw pand op lange termijn!

Wat houdt gevelreiniging in?

Een professionele manier van gevelreiniging houdt in dat de gevel na reiniging helemaal ontdaan is van vervuiling. Mocht onze adviseur tijdens de opname een vervuiling of aantasting, zoals bijvoorbeeld roest, opmerken, wat een specifieke behandeling nodig heeft, dan zal hij dat voor de tijd aangeven. Indien er na de complete reiniging kleurverschil ontstaat, dan kunt u ervoor kiezen om uw pand opnieuw te laten coaten in iedere gewenste kleur waarbij hoogwaardige lakken en coatings worden gebruikt. Tevens kunnen eventuele schades ter plekke door onze experts worden hersteld, zodat uw pand weer in geheel originele staat wordt teruggebracht! 

Welke soorten gevelreiniging zijn er?

Als specialist in het reinigen van gevels en daken hebben wij vrijwel alle vormen van verontreiniging wel eens voorbij zien komen. De meest voorkomende zijn: vervuiling door weersinvloeden, groene aanslag, roest, lijmresten, PUR-resten, cementresten, betonspetters,  etc.

Iedere vorm van verontreiniging vraagt om een eigen specifieke en professionele aanpak, zodat het reinigen van de gevel niet leidt tot extra schade aan de onderliggende lak of coating. Daarom is ons advies om het reinigen van uw gevel over te laten aan een specialist.

Waarom gevelreiniging door Van Heemskerk?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, in binnen- en buitenland.

  • Reparaties door middel van spot-repair; daarom hoeft uw paneel in veel gevallen niet vervangen te worden.

  • Altijd een oplossing voor uw schade! Als de schade niet gerepareerd kan worden, dan kunnen wij het paneel ook vervangen.

  • Kennis van alle type panelen, profielen en coatings.

  • De bekende fabrikanten en leveranciers van panelen zullen ons bij u aanbevelen.

  • Voortdurend bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen en nieuwe technolgieën.

  • We beschikken over een eigen laboratorium om deze technieken steeds verder te ontwikkelen.

Verwijderen van betonresten en cementspetters

Dit zien we voornamelijk bij bedrijfspanden die net opgeleverd zijn. Het bedrijf is klaar voor een feestelijke opening alleen de onderkant van de panelen zitten nog onder de cementspetters en betonresten.
Cementspetters kunnen scherp zijn en dat kan leiden tot meer schade aan de gevel. Wij raden daarom aan de gevelreiniging uit te laten voeren door een professional zodat u er zeker van bent dat er niet meer schade aan de gevel ontstaat. Mocht de lak op de panelen toch beschadigd zijn? Geen probleem. Onze professionals kunnen dit op locatie herstellen.

Graffiti verwijderen in Enschede

Baldadigheid of niet, graffiti op uw bedrijfspand is erg vervelend. Het komt de uitstraling van het bedrijfspand niet ten goede en kan ook schade veroorzaken aan de gevel. Zeker wanneer de graffiti gespoten is op voorgelakt staal. De graffiti bijt zich vast in de ondergrond en is daarom moeilijk te verwijderen.

Daarbij komt dat de ondergrond vaak beschadigd bij het schoonmaken door het gebruik van agressieve middelen of straaltechnieken. Daarom raden wij aan graffiti te laten verwijderen door een specialist. De professionals van Van Heemskerk verwijderen de graffiti van de gevel, herstellen de laklaag in dezelfde kleur en brengen de gevel weer terug in originele staat.


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media