Skip to main content
Welkom bij Van Heemskerk Rijssen

Wij zijn al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reiniging, renovatie, verbetering en bescherming van bedrijfspanden.

Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reinigen, coaten en renovatie. Vanuit Rijssen werken we in heel Nederland en ver over de grens om bedrijfspanden en vastgoed te verbeteren en beschermen. Dat doen we voor en met pandeigenaren, fabrikanten, leveranciers, verzekeraars, ontwikkelaars en aannemers. Met ons vakkundige en betrokken team herstellen we ook de veiligheid, waarde, uitstraling en functionaliteit van uw pand.

Voor elk pand met schade, vervuiling of veroudering, heeft Van Heemskerk de juiste oplossing. We beheersen de technieken en werken met kwaliteitsmateriaal. Ons team is deskundig, gespecialiseerd en ervaren, werkt snel en secuur, en altijd volgens afspraak. Leg ons uw schade voor, wij komen met de oplossing!

Specialist in schadeherstel, reiniging en bescherming van bedrijfspanden

Een bedrijfspand is uw werkplek, visitekaartje en investering. Door schade, verontreiniging of veroudering kan een pand aangetast worden. Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reinigen, coaten en renovatie.