Skip to main content

Renovatie van uw chaletdak

Begint het dak van uw chalet te bladderen? Heeft u lekkage? Dan is het tijd om de chaletdakplaten te vervangen. Van Heemskerk heeft veel ervaring met de renovatie van complete chaletdaken of delen van het dak. Dat kunnen we bovendien snel, meestal binnen één dag.

Van Heemskerk vervangt uw dakpanplaten die aan het afbladderen zijn. Uw dak is dan in één dag voorzien van nieuwe enkel staal dakpanplaten. Wij verzorgen het hele traject voor u. Van demontage van de oude platen en afwerkstukken, de montage van de nieuwe platen, nieuwe nok en windveren inclusief nieuwe afdichting en schroeven tot en met de afvoer van de oude platen.

We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en zijn zeer ervaren in de vakkundige en nette montage en afwerking. Daarom kunnen wij lange garanties afgeven, tot wel 40 jaar. Uiteraard adviseren wij vooraf goed over de beste oplossing voor uw dak, de werkzaamheden en de kosten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw chaletdak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij maken graag een scherpe offerte op maat.

waarom van heemskerk
 • Meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, kozijnen en bedrijfsdeuren, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 • Onze medewerkers zijn ervaren, deskundig, gediplomeerd en werken zeer nauwgezet. 

 • Wij worden geadviseerd door de bekende dakpanelenleveranciers.

 • Wij zijn bekend met alle types panelen, coatings en profielen

 • Altijd een oplossing voor de schade, als het nu gaat om repareren of vervangen.

 • Wij kunnen ook uw deuren, kozijn of wandpanelen vervangen.

FAQ
Ik heb een deuk of schade in mijn deur of kozijn, kun je zoiets onzichtbaar herstellen?

In veel gevallen is de schade gewoonweg onwetend onzichtbaar te herstellen, veel hangt af van de plaatselijke omstandigheden en de staat van de ondergrond en gepleegd onderhoud. Onze vakmensen werken met succes dagelijks aan zowel op nieuwbouw of aan gebouwen die 30-40jaar bestaan, er is dus veel mogelijk. 

Welke producten gebruiken jullie, is dat hetzelfde als wat op het origineel zit?

Overheaddeuren zijnbijvoorbeeld  9/10 gevallen voorzien van een coilcoating, ook wel voorgelakt staal of aluminium genoemd. Bijvoorbeeld een colorcoat prisma, pvdf, siliconen polyester, hps plastisol etc. Coilcoating is dus een fabrieksmatig aangebracht proces onder hoge temperatuur, dit kan niet toegepast worden voor een reparatie.Kozijnen en puien, loopdeuren zijn vaak voorzien van poedercoating, dit is een elektrostatisch proces in combinatie met temepratuur, dus ook fabriekswerk onder beheerste en constante omstandigheden.

Hoe dan ook zijn het voor ons prima ondergronden voor onze laksystemen.De producten die wij gebruiken worden hebben hun oorsprong uit de automotive branche en zijn speciaal ontwikkeld  en toepasbaar voor reparatiewerk aan sandwichpanelen en profielen. De lakken sluiten qua duurzaamheid en uiterlijk naadloos aan op de toegepaste coilcoat. We zijn bekend met alle type coatingsystemen en hebben de meest voorkomende kleuren op voorraad.

Hoe zit dat met kleurverschil?

Geen kleur of pand is echter hetzelfde. Elke nieuwe coil ondanks zelfde RAL code of naam heeft een andere kleur of inslag. Dit komt veelal doordat de meeste pigmenten voor lak en verf uit de natuur worden gewonnen en per levering hierdoor verschil kan optreden. Bij metallic is er een andere dimensie wat ze in de vaktaal ''flop'' noemen, dit is de wijze hoe de metallic deeltjes op het oppervlak rusten en wat voor een donker / licht effect kan zorgen, vergelijk het met een langharig vloerkleed, de kleur verandert niet, wel als je er over heen wrijft krijg je licht en donkere plekken.

Panden en beplatingen verkleuren door de jaren heen  één van onze expertises is dat de kleur door ons in het werk ''bijgetint'' wordt met de juiste pigmenten zodat de bestaande kleur evenaart kan worden.

Van Heemskerk beheerst de technieken om tijdens de reparatie de best bijpassende kleur te mengen, wij streven er naar om de reparaties  ''onwetend onzichtbaar'' weg te werken naar tevredenheid van onze klanten.

Wat is jullie werkgebied?

Wij werken zowel landelijk als internationaal, wij zitten dagelijks  door geheel Nederland, Belgie en Duitsland. Ook ver daarbuiten zijn we projectmatig actief, zoals Noord en Zuid Amerika en Midden Oosten.

Voor wie werken jullie?

We werken voor gerenommeerde panelen fabrikanten, pandeigenaren of huurders, vastgoedbeheerders, montagebedrijven, bouwbedrijven en particulieren.

Herstellen jullie ook andere materialen?

Ja, het toepassingsgebied is erg breed, zie hiervoor andere delen op de website, denk hierbij aan herstel van sandwichpanelen en beplating. Maar komen ook in aanraking met composiet en hout constructies, we hebben meestal wel een oplossing ook al staat het niet op de site.

Met welke leveranciers zijn jullie bekend?
 • Reparatie Alpha deuren
 • Reparatie Voskamp deuren
 • Reparatie Nassau deuren
 • Reparatie JM deuren
 • Reparatie MHN deuren
 • Reparatie Novoferm deuren
 • Reparatie Assaabloy deuren
 • Reparatie Alsta deuren
 • Reparatie De Rooij deuren
 • Reparatie Salco deuren 
Kunnen jullie ook de delen vervangen?

Het komt voor dat de kozijnen dusdanig vervormd zijn dat reparatie geen zin heeft. Wij kunnen dan ook uw kozijnen, loopdeur of overheaddeurvervangen. We zijn bekend met de meeste fabrieken en merken.

Overige diensten
Speciaal reiniging
Coaten
Renovatie