Skip to main content

Vervangen deuren en kozijnen

Van Heemskerk is gespecialiseerd in schadeherstel en vervanging van beplating en sandwichpanelen. Maar we kunnen feitelijk alles in en aan een pand repareren en vervangen. We zijn zeer ervaren in de vervanging van aluminium of kunststof kozijnen en bedrijfsdeuren. We kunnen de kozijnen en deuren in elke gewenste kleur spuiten.

Wij repareren vakkundig en professioneel schades aan deuren en kozijnen van alle bekende leveranciers. Soms is vervanging de betere optie. Dan adviseren we u graag over de keuzes en mogelijkheden. Vervolgens monteren we de nieuwe kozijnen en deuren snel en professioneel. Ook verzekeraars en leveranciers schakelen ons vaak in voor het vervangen van deuren en kozijnen. Wij kunnen vrijwel elk gangbaar type materiaal leveren: kunststof, aluminium en composiet deuren en kozijnen, HPL-deuren, hout- en betonlook. Ook speciale deuren zoals liftdeuren leveren we, net als de ombouw en andere onderdelen, zoals wanden, relingen, frames, plafonds, alle materialen en alle onderdelen, plus rvs en geanodiseerde onderdelen, metallic- en parelmoereffecten.

Van Heemskerk beheerst alle technieken op het gebied van schadeherstel en vervanging en kan deuren en kozijnen met coating op maat leveren. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en bewezen laksystemen, onder andere uit de automotive branche. In schadeherstel aan bedrijfsgebouwen en vastgoed heeft Van Heemskerk zich bewezen als toonaangevend expert.

Wilt u meer weten over vervanging van deuren en kozijnen? Wilt u een kostenindicatie aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom van heemskerk
  • We worden geadviseerd door de bekende kozijnen- en deurenleveranciers.

  • Kennis van alle types deuren, coatings en profielen.

  • Wij zijn bekend met een breed scala aan panelen en profielen
  • Van Heemskerk heeft meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, kozijnen en bedrijfsdeuren, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Van Heemskerk heeft ook veel ervaring met het vervangen van aluminium puien, overheaddeuren en sectionaalpoorten van de bekende leveranciers.

FAQ

Met welke leveranciers zijn jullie bekend?

Wij zijn bekend met alle deurenfabrikanten en -leveranciers. Tevens kennen wij ook alle fabrikanten en leveranciers van aluminium en stalen kozijnen. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 0548-522040.

Ik wil mijn overheaddeur(en) laten vervangen, kan dat?

Dat kan zeker, stuur een mail  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerteaanvraag. Aan de hand hiervan neemt 1 van onze adviseurs contact met u op!

Ik wil mijn kozijn(en) laten vervangen, is dat ook mogelijk?

Ook dat is mogelijk! Stuur een offerteaanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan neemt 1 van onze adviseurs zo snel mogeljk contact met u op!

Wat is jullie werkgebied?

Wij werken zowel landelijk als internationaal. Dagelijks voeren wij werkzaamheden uit in heel Nederland, België en Duitsland. Ook ver daarbuiten zijn we projectmatig actief, zoals Noord- en Zuid-Amerika en in het Midden-Oosten.