Skip to main content

Reiniging van koelcellen en cleanrooms

Vuil in vriescellen, cleanrooms en koelruimtes is vaak een groot risico voor de hygiëne en voedselveiligheid. Het is van groot belang dat u die vervuiling tijdig en op de juiste wijze laat reinigen door een specialist.
Van Heemskerk is specialist in het professioneel reinigen van foodsafe-omgevingen. Zoals vriescellen, cleanrooms of andere ruimtes waar strikte eisen gelden volgens de HACCP-normen. We hebben daarbij veel ervaring met hygiënevoorschriften en zijn erkend door alle bekende leveranciers en producenten van cleanrooms en koelcellen.

We werken veelvuldig met alle types foodsafe-panelen, zoals Kingspan, Unisol, Isocab, SAB en Falk. We worden niet alleen ingeschakeld voor foodsafe-omgevingen, ook in ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en in de farmaceutische industrie is Van Heemskerk veel gevraagd. Als bedrijf zijn we volledig VCA-gecertificeerd en al onze werknemers hebben een persoonlijk VCA-certificaat en hebben diverse veiligheidstrainingen voltooid.

Wilt u meer weten over reiniging voor foodsafe-omgevingen en andere ruimtes en gebouwen waar hygiëne van het grootste belang is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom Van Heemskerk?

  • We passen ons aan aan de omstandigheden van uw bedrijf en maken samen met u een plan van aanpak. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder tijdens de werkzaamheden. U kunt de cellen zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. 

  • Veel ervaring, met name bij grote koel-en vrieshuizen.

  • In het bezit van eigen reinigingsmachines en -apparatuur.

  • Verzorgen voor u de reinigingscertificaten volgens de HACCP-norm.

  • Ook ervaring met het ijsvrij maken van 'deep freeze'-cellen.

  • Van Heemskerk onderscheidt zich met name op het gebied van gespecialiseerde kennis, kwaliteit en flexibiliteit. 

FAQ
Werken jullie ook buiten de reguliere werktijden?

Ja, wij passen ons zoveel mogelijk aan naar de wensen van de klant en werken indien nodig zelfs ook 's nachts. In overleg is er bij ons veel mogelijk!

Hoe lang neemt het reinigen van een gemiddelde cel in beslag?

Meestal neemt het reinigen van 1 cel ca. 1,5 dag in beslag, afhankelijk van de grootte. In overleg met onze uitvoerder ter plaatse zal lokaal worden afgestemd wat leeg en weer vol kan, zodat de prodcucten op temperatuur kunnen blijven.

Werken jullie ook in diepvrieshuizen met een erg lage temperatuur?

Ja, met speciale hoogwerkers, doorwerkpakken en een aangepast tijdschema kunnen we deze cellen ook reinigen. Wel is een goede afstemming belangrijk i.v.m. de temperatuur van het product.

Repareren jullie hier ook schades?

Ja, zie andere delen op onze website. Tevens vervangen en/of repareren wij koelwanden, deuren, zetwerk en andere afwerkingen.

Hebben jullie ook mogelijkheden om aanrijdschades te voorkomen?

Jazeker! Wij plaatsen ook aanrijdbeveiliging, verstevigingen, klein constructiewerk, etc. Tevens kunnen wij een offerte maken voor het complete jaarlijkse onderhoud.

Overige diensten
Speciaal reiniging
Coaten
Renovatie