Skip to main content
  • Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden
  • Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden

Waarom kiezen voor Van Heemskerk?

Een bedrijfspand is uw werkplek, visitekaartje en investering. Door schade, verontreiniging of veroudering kan een pand aangetast worden. Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reinigen, coaten en renovatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vanuit Rijssen werken we in heel Nederland en ver over de grens om bedrijfspanden en vastgoed te verbeteren en beschermen. Dat doen we voor en met pandeigenaren, verzekeraars, ontwikkelaars, aannemers en bouwleveranciers. Met ons vakkundige en betrokken team herstellen we ook de veiligheid, waarde, uitstraling en functionaliteit van uw pand.

Schadeherstel

Gevel Reparatie Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelreparatie van bedrijfspanden en v...

Speciaal reiniging

Verontreiniging in of aan panden gaat ten koste van de uitstraling. Ma...

Coaten

Van Heemskerk kan uw bestaande stalen dak of gevelbeplating, professioneel ov...

Renovatie

Van Heemskerk voert complete renovatie- en restylingopdrachten uit. We he...

Onze projecten en referenties

Schadeherstel Marnix Sign Rijssen

Schadeherstel Marnix Sign Rijssen

Tijdens nieuwbouw komt het regelmatig voor dat sandwichpanelen beschadigd raken. Als de bouw dan opgeleverd moet worden, wil de opdrachtgever ook graag dat de schades (vaak gemaakt door onderaannemers) hersteld worden. Dat was ook het geval bij de nieuwbouw van het bedrijfspand van Marnix Sign in Rijssen. De schades in de vlakke panelen zijn hersteld door middel van schuren, plamuren en overspuiten en daarnaast is het hele onderste paneel met micro liniering eruitgezaagd en vervangen voor een nieuw stuk paneel. Alles is dusdanig afgewerkt door onze experts dat niet meer zichtbaar is, waar de schades gezetten hebben.

Herstel sandwichwand in Enter

Herstel sandwichwand in Enter

Op deze gevel van sandwichpanelen aan een bedrijfspand in Enter had een vrachtwagen een lange horizontale kras veroorzaakt. Onze specialisten hebben deze kras met een door Van Heemskerk zelf ontwikkelde herstelmethode gerepareerd, zodat het snel en accuraat hersteld en de gevel weer in compleet nieuwe staat is!

Inzetten nieuw paneel Bunnik

Inzetten nieuw paneel Bunnik

De schade aan dit paneel bij een bedrijfspand in Bunnik was dermate groot, dat wij in overleg met de opdrachtgever ervoor gekozen hebben om het paneel uit te wisselen. Gelukkig was dit constructief mogelijk en daarnaast was het paneel ook nog leverbaar bij de panelenfabrikant. Na het vervangen hoefden we alleen nog maar een klein kleurverschil weg te spuiten en de gevel was weer zo goed als nieuw!

Meer informatie over schadeherstel en renovatie van bedrijfspanden en gevels.

Wij kunnen elke beschadiging aan! Met ons ervaren en vakkundige team herstellen wij dagelijks de meest uiteenlopende schades aan panden.

Van Heemskerk is de specialist in schadeherstel van panden

Voor elk pand met schade, vervuiling of veroudering, heeft Van Heemskerk de juiste oplossing. We beheersen de technieken en werken met kwaliteitsmateriaal. Ons team is vakkundig en ervaren, werkt snel en secuur, en altijd volgens afspraak. Leg ons uw schade voor, wij komen met de oplossing.

Wilt u meer weten over specifieke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor sandwichpanelen, profielbeplating, herstel van inbraakschade of storm- en hagelschade? Op onze website vindt u veel informatie. U kunt ook direct contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen?

Vraag snel uw offerte aan bij Van Heemskerk voor het juiste aanbod en de beste oplossing!