• Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden
  • Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden

Waarom kiezen voor Van Heemskerk?

Een bedrijfspand is uw werkplek, visitekaartje en investering. Door schade, verontreiniging of veroudering kan een pand aangetast worden. Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reinigen, coaten en renovatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vanuit Rijssen werken we in heel Nederland en ver over de grens om bedrijfspanden en vastgoed te verbeteren en beschermen. Dat doen we voor en met pandeigenaren, verzekeraars, ontwikkelaars, aannemers en bouwleveranciers. Met ons vakkundige en betrokken team herstellen we ook de veiligheid, waarde, uitstraling en functionaliteit van uw pand.

Schadeherstel

Gevel Reparatie Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelreparatie van bedrijfspanden en v...

Speciaal reiniging

Verontreiniging in of aan panden gaat ten koste van de uitstraling. Ma...

Coaten

Van Heemskerk kan uw bestaande stalen dak of gevelbeplating, professioneel ov...

Renovatie

Van Heemskerk voert complete renovatie- en restylingopdrachten uit. We he...

Onze projecten en referenties

Gevelschadeherstel binnen en buiten datacenter AMS-16 Hoofddorp

Gevelschadeherstel binnen en buiten datacenter AMS-16 Hoofddorp

In het najaar van 2020 heeft onze klant Stedupro B.V. ons opdracht gegeven voor het herstellen diverse schades aan zowel de binnen- als de buitenzijde van Datacenter AMS-16 in Hoofddorp. De sandwichpanelen waren geleverd door Kingspan B.V. in de kleuren Copper Beech en Spectrum Silver 9006. Ook voor moeilijke metallic kleuren draaien onze "panelendokters" hun handen niet om!

Falk Panels Edmonton Canada

Falk Panels Edmonton Canada

In opdracht van Falk Panels Canada Ltd. hebben wij in de zomer van 2019 diverse schades hersteld aan een bedrijfspand in Edmonton (Canada). Zelfs tot ver over de Europese grenzen weet men Van Heemskerk te vinden voor allerlei herstel aan panelen en beplating!

Herstel sandwichwand in Enter

Herstel sandwichwand in Enter

Op deze gevel van sandwichpanelen aan een bedrijfspand in Enter had een vrachtwagen een lange horizontale kras veroorzaakt. Onze specialisten hebben deze kras met een door Van Heemskerk zelf ontwikkelde herstelmethode gerepareerd, zodat het snel en accuraat hersteld en de gevel weer in compleet nieuwe staat is!

Wij kunnen elke beschadiging aan! Met ons ervaren en vakkundige team herstellen wij dagelijks de meest uiteenlopende schades aan panden.

Van Heemskerk is de specialist in schadeherstel van panden

Voor elk pand met schade, vervuiling of veroudering, heeft Van Heemskerk de juiste oplossing. We beheersen de technieken en werken met kwaliteitsmateriaal. Ons team is vakkundig en ervaren, werkt snel en secuur, en altijd volgens afspraak. Leg ons uw schade voor, wij komen met de oplossing.

Wilt u meer weten over specifieke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor sandwichpanelen, profielbeplating, herstel van inbraakschade of storm- en hagelschade? Op onze website vindt u veel informatie. U kunt ook direct contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen?

Vraag snel uw offerte aan bij Van Heemskerk voor het juiste aanbod en de beste oplossing!


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media