• Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden
  • Van Heemskerk Rijssen
    Specialist in gevelschadeherstel, reiniging en restyling van bedrijfspanden

Waarom kiezen voor Van Heemskerk?

Een bedrijfspand is uw werkplek, visitekaartje en investering. Door schade, verontreiniging of veroudering kan een pand aangetast worden. Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelschadeherstel, reinigen, coaten en renovatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vanuit Rijssen werken we in heel Nederland en ver over de grens om bedrijfspanden en vastgoed te verbeteren en beschermen. Dat doen we voor en met pandeigenaren, verzekeraars, ontwikkelaars, aannemers en bouwleveranciers. Met ons vakkundige en betrokken team herstellen we ook de veiligheid, waarde, uitstraling en functionaliteit van uw pand.

Schadeherstel

Gevel Reparatie Van Heemskerk is al jaren de specialist in gevelreparatie van bedrijfspanden en v...

Speciaal reiniging

Verontreiniging in of aan panden gaat ten koste van de uitstraling. Ma...

Coaten

Van Heemskerk kan uw bestaande stalen dak of gevelbeplating, professioneel ov...

Renovatie

Van Heemskerk voert complete renovatie- en restylingopdrachten uit. We he...

Onze projecten en referenties

Schadeherstel Ikea Groningen

Schadeherstel Ikea Groningen

Bij de IKEA in Groningen hebben wij in opdracht van Voortman Steel Construction uit Rijssen diverse schades hersteld. Klanten zoals IKEA hebben de veiligheid, maar ook kwaliteit hoog in het vaandel. Gepast trots zijn wij dan ook dat deze partijen zich aan Van Heemskerk willen verbinden als het gaat om allerlei onderhoud aan hun vastgoed.

Restyling Headlam Zutphen

Restyling Headlam Zutphen

Omdat de gevel van het bedrijfspand van onze gewaardeerde klant Headlam in Zutphen teveel schades en losgelaten delen had, was het (kosten)technisch beter om de keuze te maken een nieuwe plaat over de bestaande sandwichpanelen te monteren. Ook dit is een optie die Van Heemskerk u kan bieden! Kijk eens vrijblijvend naar de mogelijkheden op onze website bij Renovatie dak & wand -> Restylen & renoveren 

Inbraakschade Elektro van den Borre Mol (B)

Inbraakschade Elektro van den Borre Mol (B)

Een inbraak is erg vervelend en daarom wilt u die schade snel laten repareren. Van Heemskerk repareert inbraakschades aan sandwichpanelen, beplating, aluminium kozijnen en deuren snel, professioneel en zorgvuldig. Wij brengen uw gevel weer in oorspronkelijke staat terug. Ook verzekeraars en expertisebureaus weten ons te vinden als het gaat om dit soort schades, omdat onze herstelmethodes erg kostenefficient zijn. Bij onze opdrachtgever Elektro Van den Borre in het Belgische Mol was er ook flinke schade ontstaan na een inbraak. Aangezien in het pand eletrische apparatuur lag opgeslagen van hoge waarde moest Van Heemskerk snel met een oplossing komen om het pand weer inbraakwerend te maken.

Wij kunnen elke beschadiging aan! Met ons ervaren en vakkundige team herstellen wij dagelijks de meest uiteenlopende schades aan panden.

Van Heemskerk is de specialist in schadeherstel van panden

Voor elk pand met schade, vervuiling of veroudering, heeft Van Heemskerk de juiste oplossing. We beheersen de technieken en werken met kwaliteitsmateriaal. Ons team is vakkundig en ervaren, werkt snel en secuur, en altijd volgens afspraak. Leg ons uw schade voor, wij komen met de oplossing.

Wilt u meer weten over specifieke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor sandwichpanelen, profielbeplating, herstel van inbraakschade of storm- en hagelschade? Op onze website vindt u veel informatie. U kunt ook direct contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen?

Vraag snel uw offerte aan bij Van Heemskerk voor het juiste aanbod en de beste oplossing!


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design by Gijs®